thumb kubbkveld2011 01Klubbkveld med Bowling i Lyngdal !

Klubbkveld med Bowling i Lyngdal !

Treningsutvalget inviterer alle til klubbkveld med BOWLING i lyngdal fredag 18. november. Fremmøte på klubben kl. 17.45 - Prisen blir 100.- og vi spiller 2 serier som danner grunnlaget for en uhøytidelig kåring av årets klubbmestere og beste lag. Vi har leid hele bowlinghallen så det er god plass til alle som vil være med - liten og stor.
Oppslag og påmelding på kajakklubben.

Minner bare om hvem som ble klubbmestere for et par år siden:
Johan Fredrik, populært kalt Horjen 120 poeng, Alise Sofie Nilsen 138poeng, knepent slått av Kristiane Spikkeland med 140 poeng. Kristiane bor nå i Lyngdal hvor hu går på skolen, så for alt det vi vet så ligger hu der borte og tjutrener. Så... det kan bli hard kamp. Vel møtt.

Resultatene fra Bowlingen 02.12.2011

Jeg håper alle hadde en hyggelig kveld. Etter å ha vært med på dette i mange år så var det ekstra hyggelig å bli klubbmester. Jeg hadde rett og slett flest poeng av samtlige (143poeng), og kunne dra hjem med den største pokalen. Hardest konkkurranse fikk jeg av Line Nilsen som var like bak med 136 poeng. For den prestasjonen fikk hun pokalen for beste junior/senior. Beste utøver under 15 år ble Anders Løvland. Jeg gratulerer og sier : takk for kampen og for en hyggelig kveld.

Olaf Søyland