thumb September 2011 027

Anja Koegeler - vår tidligere padlekomet - har slått til igjen.

50 km på en dag
Søndag 11. september padlet hun hele 50 km. Turen gikk til Loja,... 5 ganger. Tilsammen med pauser på klubben hvor ivrige supportere serverte kjeks, saft og kaffe brukte hun litt over 7 timer på å gjennomføre øktet - litt av en prestasjon.

Anja Koegeler - vår tidligere padlekomet - har slått til igjen.

50 km på en dag

Utfordring
Etter det undertegnede kan erindre er det aldrig noen som tidligere har padlet 5 mil på en dag i Flekkefjorden. Det var etter en utfordring fredag kveld i "garasjen" hos Rober og Joan som feiret 90 årsdagen sin, at Anja bestemte seg for å padle de 50 km. Egentlig skulle distansen vært gjennomført over 2 dager, nemlig lørdag og søndag, men da Anja, av forskjellige årsaker ikke fikk padlet på lørdagen så tok hun like godt hele distansen på søndagen.

God støtte
Det skal nevnes at hun hadde god støtte fra samboer Egil som fulgte henne i til sammen 32 km og Lillian og Helen som fulgte henne en gang hver til Loja; Lillian fra 20-30km og Helen på sjarmøretappen fra 40 - 50 km.

Premiering
Etter prestasjonen vanket det premier: pokal og middag på Peking House.

Maratondag for alle
Etter gjennomføringen av dette "superøktet" har Anja sprengt grenser for hvor lange økter det er mulig å gjennomføre på en dag. Det spørs om ikke det blir flere slike maratonøkter i høst hvor flere kan hive seg på og teste utholdenheten. Utfordringen sendes herved til klubbens medlemmer og vi kommer tilbake med oppslag på hvilke dager dette skal skje.

En sliten, men glad Anja – ved målpassering etter 50 km.

Heia Anja, heia Norge.

50 km på en dag. Det står det respekt av!

Gratulerer. Du tok utfordringen og gjennomførte oppgavben på en dag. Godt gjort.

Fra feiringen på Peking House. 5 retters middag med någe attått, gikk ned på høykant.

Til sammen padlet den friske gjengen 120km (en Tour de Gudenå) på denne dagen:
Anja: 50 km
Egil: 31 km
Helen: 20 km
Olaf: 19 km
(Og alle var enige om at det hadde vært en gøyal dag)

Neste gang kan du bli med og se hvor langt du klarer å padle på en dag.
Følg med på oppslagstavlen på klubben og på klubbens nettside.

Olaf Søyland